nmthdmart 2008.09.24. 15:53

Bréking nyúúz!

 
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Megyaszón. A szerencsi rendőrkapitányságra érkezett bejelentés, hogy a megyaszói óvodában ismeretlen elkövetők elvitték azott dolgozók pénztárcáit a benne lévő értékkel együtt

Az alapos adatgyűjtés után vált nyilvánvalóvá, hogy idegenek nem jártak az épületben, a tettest az óvodán belül kell keresni. Megtalálták. Óvodások voltak. A kis "elkövetők" megbízásra mentek be a csoportszobákba és kutatták át az ott talált táskákat. Az óvodások a megszerzett értékekkel az udvarra mentek, ahol a kerítésen keresztül adogatták ki azt a megbízónak, aki még maga sincs 14 éves.


(Népszabadság)

Azt hiszem a hír nem igéynel különösebb kommentárt, azonban mégis érdemes elgondolkodni a gyerekek motivációján.Hogyan vette rá őket egy 13 éves kisrác a dologra?mit mondhatott?Mire kelhetett neki a pénz?
Rengeteg és egyre csak növekvő számban vannak jelen ilyen és hasonló hírek a médiában/a világban.Örömünkre, nállunk még nem rendezett KisPisti tömegmészárlást apa Revolverével amiért le dagizták a 4.-esek.De ezek a tragédiák példázzák a legjobban azt a tényt, hogy ezeket  a bűnöket,Bűnözőket mi termeljük ki.Hibáztathatjuk a Robotzsarut és j.i Joe-t amiért erőszakot sugároznak szegény csemetéink felé okolhatjuk a szegénységet a szülőket és megannyi más hipotézist állithatunk fel ám ha a mélyére nézünk/néznénk észrevehetnénk,magyarázkodásunk, kifogás után kapálózásunk csupán rólunk állít ki szegénységi bizonyítványt

gyermekbűnözés 2008-ban:

http://akadalymentes.orfk.hu/elemzesek/bunuldozes/orf_080213_01.html

A bejegyzés trackback címe:

https://nmthdmart.blog.hu/api/trackback/id/tr14679473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása